Over Sax & Zo

Sax & Zo is in 2014 opgericht door Manon Zwagerman en Mark Lucassen, beide werkzaam als professioneel muzikant. Door gedeelde interesse in de werking van de vele instrumenten die we zelf gebruiken zijn we langzamerhand begonnen aan het zelf onderhouden en repareren van instrumenten. De ouders van Mark hebben ook een muziekwinkel, namelijk Houtblazers-Atelier Lucassen. Hierdoor was er een goede leerschool dichtbij. Uiteindelijk na een aantal jaren werd in 2014 het besluit genomen om de stap te zetten en een eigen bedrijf op te richten. Sax & Zo!

Manon Zwagerman

Manon is een klassiek saxofonist en bespeelt alle saxofoons. Naast het geven van concerten geeft ze ook les. Manon is afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium bij Johan van der Linden. Samen met Masha Galperina (piano) vormt ze het duo Galperina-Zwagerman. Daarnaast speelt ze baritonsax in het saxofoonkwartet Quatre Femmes. Voor meer informatie kijk op www.manonzwagerman.nl!

Mark Lucassen

Mark speelt pop en jazz saxofoon. Naast alle saxen speelt hij ook klarinet en dwarsfluit. Mark is afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium bij Allard Buwalda. Mark treedt regelmatig op in diverse bands, waaronder de Backcorner Boogie Band. Daarnaast heeft hij in meerdere musical producties gespeeld en geeft hij les. Voor meer informatie kijk op www.marklucassen.nl!